Liity Jytyyn!

Liity Jyty Saimaa ry:n jäseneksi sähköisesti!

Ammattiliitto Jytyn ja työttömyyskassan jäseneksi voit nyt liittyä helposti sähköisellä liittymishakemuksella. https://jassari.jytyliitto.fi/liity Jäsenyytesi alkaa ilmoittamastasi liittymispäivästä, joka voi olla aikaisintaan liittymishakemuksen täyttöpäivä. Jäsenhakemuksesi saapuminen vahvistetaan yleensä seuraavan arkivuorokauden aikana. Jäsenyytesi tuo monia etuja. Jytyyn voit liittyä, kun työnantajanasi on kunta, kuntayhtymä, kirkko tms. Yksityisen tai muun työnantajan palveluksessa oleva voi myös liittyä liiton yhdistyksiin, jos työnantaja noudattaa yksityisellä sektorilla olevia työehtosopimuksia.

Työnantajan toimialueena voivat olla esim. kansalaisten perus- ja hyvinvointipalvelut. Kirkon alalla jäsenyhdistykset voivat ottaa jäsenikseen seurakunnan, seurakuntayhtymän tai muun kirkollisen työnantajan palveluksessa työskenteleviä.

Näin liityt jäseneksi 

Jytyyn voit liittyä osoitteessa https://jassari.jytyliitto.fi/liity. Jäsenenä liittyt Jytyn oman työpaikkakuntasi yhdistykseen tai Jytyn valtakunnalliseen yhdistykseen. Saat kaikki jäsenyyden edut jäsenmaksua vastaan .Jytyn jäsenmaksun voit vähentää verotuksessasi. Jytyn jäsenmaksu 1,32 % ennakonpidätyksen alaisesta tulosta.

Jäsenyys

Kohdassa Valitse yhdistys, valitse alasvetovalikosta Jyty Saimaa ry

Liitosta/kassasta toiseen siirtyminen

Liitosta toiseen siirtyminen on hoidettava kuukauden kuluessa eroamisesta edellisestä liitosta, jotta työttömyysturva säilyy ja siirtyminen Jytyyn tapahtuu ns. vanhana jäsenenä ja kertyneet työssäolokuukaudet säilyvät ja siirtyvät mukanasi. Ilmoita edelliseen liittoon tai työttömyyskassaan siirtymisestäsi Jytyn jäseneksi. Liittymislomakkeella voit halutessasi valtuuttaa Jytyn irtisanomaan jäsenyytesi edelliseen liittoon.

Jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä lisätietoja jäsenpalvelusta puhelimitse ma-pe klo 9-15 numerosta 020 789 3720 tai sähköpostitse osoitteesta jasenrekisteri@jytyliitto.fi

LIITY JÄSENEKSI!

Voit liittyä yhdistykseemme jäseneksi, jos olet kunnan, kuntayhtymän tai niiden toimintaa harjoittavan yksityisen työnantajan palveluksessa.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä saat jäsenasiainhoitaja Sari Papinniemeltä, saripapinniemi@gmail.com tai lähettämällä tietosi alla olevalla lomakkeella.


Lisätietoa liittymisestä, ota yhteyttä